май 29, 2023

Златната кокошка на Пайнера! Преслава заработва близо 100 бона за шефа си (Певицата с рекордни хонорари за май)

Митко Пайнера може да се гордее със своята изпълнителка

https://kliuki.net/bg-kliuki/zlatnata-kokoshka-na-paynera-preslava-zarabotva-blizo-100-bona-za-shefa-si-pevicata-s-rekordni-honorari-za-may/203614 Kliuki.net
Златната кокошка на Пайнера! Преслава заработва близо 100 бона за шефа си (Певицата с рекордни хонорари за май)

И да направи всичко възможно, за да я задържи при себе си. Преслава е една от малкото “стари муцуни” в бранша, които все още не са се насочили към самостоятелна певческа кариера. Сред причините, поради които голяма част от певиците напуснаха “Пайнер”, бяха космическите суми, отделени за продуцента. Въпреки това обаче добричлийката все още е част от фирмата и ударно пълни джоба на шефа си.

Само за май месец например тя ще изработи почти 200 000 лева. Над 150 бона са хонорарите ѝ само от официални участия, а не бива да забравяме и частните партита – от тях ще успее да вземе поне 40 000 лева. В подобни рекордни цифри не влизат бакшишите, а гласовитата ни певица е известна и с тлъстите допълнителни бонуси, които дашни клиенти не се скъпят да ѝ бутат.

Така Преслава на практика го играе златна кокошка за фирмата и дори да разчита на нейната помощ, все пак по-скоро именно Пайнера няма интерес да я изгуби. Какви са причините изпълнителката още да е част от компанията, е любопитна тема. От ирзаботените близо 200 бона, тя ще вземе грубо половината. Останалите ще потънат в джоба на шефа.

Източник: hotnews.bg