май 02, 2024

Зрител насмете Натали Трифонова: Не си за пред малки деца! (Дългокраката блондинка ошашави с минитоалет – Снимки)

Синоптичката не спира да провокира зрителите си с оскъдни облекла

https://kliuki.net/bg-kliuki/zritel-nasmete-natali-trifonova-ne-si-za-pred-malki-deca-dalgokrakata-blondinka-oshashavi-s-minitoalet-snimki/216880 Kliuki.net
Зрител насмете Натали Трифонова: Не си за пред малки деца! (Дългокраката блондинка ошашави с минитоалет – Снимки)

Необятните крака на Натали Трифонова и умението ѝ да ги показва, доста дразнят някои. Поредни коментари предизвика минитоалетът ѝ от петък, с който тя блесна пред заклетите си почитатели и врагове. Коментар на зрител не закъсня и директно я отпрати далеч от националните телевизии – поне по времето, когато и малчуганите са пред телевизора.

Според човека синоптичката се справя чудесно с представянето на прогнозата за времето, само дето късите поли му идват в повече. По думите му дрехите ѝ не са подходящи за национална телевизия, като явно се имат предвид минижупите, с които се появява тя.

За момента Натали Трифонова запазва мълчание по темата, а и предвид присъствието ѝ в ефира едва ли единствена има последната дума относно облеклото си. Все пак екипът вероятно преценява всеки следващ тоалет, с който ще блесне пред камерата.

Откакто синоптичката се подвизава по телевизията, непрестанно привлича коментари към дрехите си. За мнозина проблем има само за ревнивите жени, които се дразнят от вниманието на мъжете си към нея. А доколко малките деца не бива да виждат голи крака, все пак всеки родител е в състояние да прецени сам за себе си.

Източник: plovdiv24.bg