март 29, 2023

Зрители на Капките попиляха Ани Салич: Откъде ни я натресоха тая!? (Безапелационно я оплюха – Снимки)

Журналистката отнесе масов хейт от зрителите на Капките, които смятат, че мястото й не е там

https://kliuki.net/bg-kliuki/zriteli-na-kapkite-popilyaha-ani-salich-otkade-ni-ya-natresoha-taya-bezapelacionno-ya-oplyuha-snimki/200097 Kliuki.net
Зрители на Капките попиляха Ани Салич: Откъде ни я натресоха тая!? (Безапелационно я оплюха – Снимки)

Шоуто „Като две капки вода” в момента се излъчва с благотворителна цел и най-естественото нещо бе Ани Салич да е една от водещите, като лице на Уницеф. Но драгите зрители не одобриха избора на сценаристите, журналистката да се присъедини към Митко Рачков и Геро, които по традиция водят шоуто.

Хората смятат, че Ани не е на мястото си и питат защо им я натресоха. В техните коментари поддържат тезата, че журналистката се държи като шефка на останалите водещи и непрекъснато ги командори. Някои зрители забелязаха, че Салич прекъсва всички невъзпитано,особено ги впечатлило грозната ситуацията с Тити, който на няколко пъти бил прекъснат от нея и казват: „Не й е мястото там, спестете ни я поне в последната вечер!”

 

А Нели Джокова пише във фейсбук: „Ани Салич сякаш иска нейната дума да е последната. Забелязах, че и на Рачков не му е много кеф заради нея. На няколко пъти се ядоса и се намръщи, когато тя му измъкна микрофона от ръцете.”

Зрителите са недоволни, че песните не са само български и питат кой подбра репертоара на изпълнителите, не може ли да пеят само родни парчета?

Други пък коментираха тоалетите на Салич и казват, че с тях прилича на бременна.