юни 27, 2024

Зрители попиляха Саня Борисова в „Кой да знае”: Поредната куха лейка! (С подутото си лице мяза на Галка от Каризма – Снимки)

Бившата на Ники Илиев освен да си глади косата не обели и дума пред камерата

https://kliuki.net/bg-kliuki/zriteli-popilyaha-sanya-borisova-v-koy-da-znae-porednata-kuha-leyka-s-podutoto-si-lice-myaza-na-galka-ot-karizma-snimki/225307 Kliuki.net
Зрители попиляха Саня Борисова в „Кой да знае”: Поредната куха лейка! (С подутото си лице мяза на Галка от Каризма – Снимки)

Саня Борисова беше гост на куиза „Кой да знае”, но успя да дотегне на зрителите за отрицателно време. Актрисата седна до Милица Гладнишка. Която през цялото време я побутваше  да каже нещо и да не мълчи като риба.

Публиката веднага я определи на позираща глезла, която няма и грам интелект само си глади косата и въздиша от време на време. До нея енергичната Милица стори чудеса предаването да не се провали, а Саня прилича на някакъв фигурант, колкото да запълни бройката за участник.

След участието на Славена Вътова появата на флегматичната Саня Борисова им дойде в повече на зрителите и те я попиляха с негативни коментари в мрежата: „Много тегаво предаване днес,, след Славена Вътова предната вечер сега Саня, поредица  от нищо незнаещи глезли, гледа ми се битка между равностойни грачи, а не само да чувам „Доверявам ти се Милица”, „Тая актриса май умствено не е в час  така се е подредила в лицето, че от корекции чак не може да говори. Толкова  се е подула, все едно е нажилена от пчели!”, „Прилича ми на Галка от Каризма но без нейния талант!”, беснее публиката във фейсбук.

Източник: Вихрогон.бг