декември 08, 2023

Зрителите на бунт срещу Виолета от „Игрите” и продукцията: Да бяхте изгонили старата, а не да й подарявате и грошовете на Цвети)

Победилата снощи Вили рони крокодилски сълзи след като изгони Цвети

https://kliuki.net/bg-kliuki/zritelite-na-bunt-sreshtu-violeta-ot-igrite-i-produkciyata-da-byahte-izgonili-starata-a-ne-da-y-podaryavate-i-groshovete-na-cveti/211694 Kliuki.net
Зрителите на бунт срещу Виолета от „Игрите” и продукцията: Да бяхте изгонили старата, а не да й подарявате и грошовете на Цвети)

Потвърдиха се очакванията на зрителите на „Игри на волята”, че всичко в шоуто е нагласено предварително. Майката на Денислава очаквано отстрани крехката Цветелина, прати я вкъщи  и й отмъкна грошовете.

А публиката се ядоса, въпреки, че предварително се очакваше такъв развой на събитията. Хората скочиха като един срещу бизнедамата от Америка и коментират: „Жалка е тази жена, за мен „Игри на волята приключиха. За пореден път победи пошлото, гнусното и уродливото. И то с една нагласена и подарена победа! Ако тази госпожа така си печели битките в живота, жалко за тези, които ще взимат пример от нея!”

Не стига, че й харизаха победата и богатството, но Виолета Стайкова се опита да изиграе и цирк. Тя пусна няколко крокодилски сълзи на сбогуване с Цвети  и замаза положението като измрънка, че в живота си не е такава. Едва ли обаче някой й хвана вяра, а Ралица дори я порица:”На Арената всичко трябва да е честно, грозно е да се мами!”. Лицемерката Виолета се съгласи с водещата, но не се засрами да прибере грошовете на Цвети.

А зрителите са категорични: „Вместо да я изгонят служебно й подариха и богатство, давайте й наградата от 100-те бона и сгъвайте цирка!’, гневят се зрителите на старата вещица и на екипа на „Игри на волята”.

Източник: Бг днес