април 16, 2024

Зрителите на Сървайвър: Божана вън, най-арогантната и злобна жена! (Вижте как попиляха готвачката)

Ще изгонят ли интригантката от шоуто или ще си замине Снежана или Марго, се питат възмутените зрители

https://kliuki.net/bg-kliuki/zritelite-na-sarvayvar-bozhana-van-nay-arogantnata-i-zlobna-zhena-vizhte-kak-popilyaha-gotvachkata/200868 Kliuki.net
Зрителите на Сървайвър: Божана вън, най-арогантната и злобна жена! (Вижте как попиляха готвачката)

Божана Кацарова, която от самия старт на Сървайвър се превърна в най-хейтената от зрителите участничка се оказа очаквано номинирана за изгонване. Готвачката сама предвиди, че срещу нея ще гласуват Известните и наистина стана така.

Зрителите на Сървайвър: Божана вън, най-арогантната и злобна жена! (Вижте как попиляха готвачката)

Тя обви пред камерите, че не се смята за човек, който дърпа конците в шоуто, след ката Снежана я обвини, че хитрата лисичка е успяла да я изиграе. Само, че зрителите скочиха на хитрата готвачка и призовават да бъде изгонена от шоуто.

Зрителите на Сървайвър: Божана вън, най-арогантната и злобна жена! (Вижте как попиляха готвачката) - Снимка 2

Естествено, ако вотът е честен най-голяма е вероятността готвачката да напусне приключенското риалите. Зрителите на Сървайвър пишат в социалната мрежа: „Най-неприятното същество тук е Божана, стой по-далеч от такова гадно подобие на жена!”, „Божана да си ходи, отвратителна е”. „Тази миризливка нечистоплътна е срам за женското съсловие”, са малка част от негативните мнения.

Но тези, които  гледат шоуто подозират, че от продукцията манипулират зрителския вот и са категорични, че Божана няма да си ходи::”Божана остава на 100 %, кой ще им върти интригите и скандалите в племената”.

Зрителите на Сървайвър: Божана вън, най-арогантната и злобна жена! (Вижте как попиляха готвачката) - Снимка 3

Те смятат, че може да изгонят Снежана, нищо че е най-силната сред жените. Предполагат, че ще се спаси и Марго, и то заради флирта си с Валентинов , на който всички станаха свидетели.

Зрителите на Сървайвър: Божана вън, най-арогантната и злобна жена! (Вижте как попиляха готвачката) - Снимка 4