октомври 01, 2023

Зрителите попиляха Ивет Григорова в Черешката: Лигава флегма, досадна жена! (Заляха майката на Луиза Григорова с хейт - Снимки)

Майката на Луиза Григорова за първи път готви в кулинарното шоу, но след нападките на публиката едва ли ще повтори

https://kliuki.net/bg-kliuki/zritelite-popilyaha-ivet-grigorova-v-chereshkata-ligava-flegma-dosadna-zhena-zalyaha-maykata-na-luiza-grigorova-s-heyt-snimki/203884 Kliuki.net
Зрителите попиляха Ивет Григорова в Черешката: Лигава флегма, досадна жена! (Заляха майката на Луиза Григорова с хейт - Снимки)

Ивет Григорова, която е известна бизнес дама посрещна гостите в собствения си дом. Приготви изискано,балансирано и здравословно меню по италиански тертип.Поднесе микс от зелени салати в комбинация с чери домати, няколко вида брускети и плодови шишчета от сирене провалоне с ананас и панчета. По рецепта на доста по-младия й мъж, с който живее след развода.

За основно предложи възможно най-диетичната риба треска на фурна върху канапе от лимон. А десертът, с който се опита да впечатли гостите бе приготвен предварително от двете й дъщери. А тя само доукраси тортата с плодове. Която бе наречена от ексцентричния Иво Димчев „божествен мазньоч”.

Само, че потребителите на фейсбук не оцениха старанията на откривателката на моделки и я коментират така: „Малко ми е неприятна, какво толкова сготви? Поръси тук-там с нещо и не спря да бърбори за дъщеря си. Манчев не спря да я хвали, сякаш е кулинарен гений. А тя с тази визия на 20-годишна стралетка, беше смешна!”, „Тая не спря да се самоизтъква, а виното й в пластмасова бутилка!”, „Поне да си бе вързала косата докато готви, само че си личи, че не обича да домакинства в кухнята и добавят:”Флегма от класа, сигурно 3 дни са снимали епизода с тая пишман домакиня и комплексарка!”

За цялостното си представяне Ивет Григорова не получи заветните  40 точки, благодарение на Иво Димчев, който я поряза.