декември 08, 2023

Зрителите скочиха на Елвиса: Безочлив, арогантен и безсрамен човек! (Мартин нарече Благо интригант, а самият той е царят на интригите)

Нова по-свирепа война се разпали между Мартин Елвиса и Мастаграков

https://kliuki.net/bg-kliuki/zritelite-skochiha-na-elvisa-bezochliv-aroganten-i-bezsramen-chovek-martin-nareche-blago-intrigant-a-samiyat-toy-e-caryat-na-intrigite/212031 Kliuki.net
Зрителите скочиха на Елвиса: Безочлив, арогантен и безсрамен човек! (Мартин нарече Благо интригант, а самият той е царят на интригите)

Милионерът в „Игри на волята” Мартин Николов избесня когато разбра, че Благо Мастагарков е пристанал на племето на Гладиаторите. Той нарече бившия си съплеменник лъжец, измамник и предател. Който сега ще заплита интриги в другото племе.

Грозните обиди, които изсипа върху модела Благо възмутиха зрителите. Които са категорични, че в този сезон на „Игрите” най-големия интригант е самия Елвис. Който с думите си описа самия себе си и не смее да си признае, че Мастагарков ги надигра с Денислава и се опита да им провали сплетните. Които плетяха срещу него.

Най-интересния момент се оказаха лицата на Марто и Денислава когато разбраха какъв номер им погоди Мастаграков.А публиката пише: „От физиономията на Елвиса можеше да се напълни ТИР с олио, мазно, че мазно.

Снощи „Старейшините” загубиха битката и се озоваха на номинации. И естествено, Момчил като капитан им предложи той да поеме вината за загубата. Но според пъкления пан на стратега на племето номинираха Краси Дунев. Който мълчаливо прие номинацията си . Но това, което изненада зрителите бе шубелийското  поведение на Оряшкова. Която се показа не като шампион, а като безгласна буква.

А хората коментират: „Жалки сте, Марто и Денислава. Как само Елвиса се подигра с Благо.Той беше единствения, на който му пукаше дали ще се върне от елиминацията си и го чакаше до вратата!

Довечера предстои да видим как продължава войната на Елвиса и Мастагарков. Които пак се изправят един срещу друг. А дали ще гледаме истински екшън  на Арената, това предстои.

Източник: Инстаграм