март 29, 2024

Зрителите в ужас: Ергенът се врече на Валерия напук на майка си (Родителите му се впечатлиха от Елена)

Финалния епизод на романтичното шоу предизвика шок, всички знаеха коя ще спечели, но се надяваха Елена да си тръгне с Евгени

https://kliuki.net/bg-kliuki/zritelite-v-uzhas-ergenat-se-vreche-na-valeriya-napuk-na-mayka-si-roditelite-mu-se-vpechatliha-ot-elena/203354 Kliuki.net
Зрителите в ужас: Ергенът се врече на Валерия напук на майка си (Родителите му се впечатлиха  от Елена)

Последния епизод на „Ергенът” тотално разочарова публиката. Въпреки, че още от начало зрителите бяха наясно, че Валерия ще си тръгне с пианиста и годежния пръстен се надяваха на обрат.

Дори  родителите на виртуоза не я харесаха за снаха и най-вече майка му, която се мъчеше да покаже на Евгени коя е по-стойностната мома и да насочи вниманието към Елена. Но, уви, както често се случва в живота сина й си загуби ума по моделката и защитничката на животните Валерия.

Зрителите в ужас: Ергенът се врече на Валерия напук на майка си (Родителите му се впечатлиха  от Елена)

Финалът на „Ергенът” разпали страстите в социалната мрежа и зрителите изригнаха с коментари: „Направо съм бясна, не мога да си намеря място от яд, готов за семейство и деца, а се хвана с кучкарката …яд ме е, много ме е яд за Елена, че е толкова интелигентна ,тя го обичаше повече от тая пикла!”, „Хайде стига с тая защитница на животни, през цялото време на предаването злобееше с Теодора, Габриела и Елисавета, виреше си носа заради писмата с Евгени и не спираше да говори за болните си амбиции с кучетата!”

Зрителите в ужас: Ергенът се врече на Валерия напук на майка си (Родителите му се впечатлиха  от Елена) - Снимка 2

„Не им давам повече от месец да изкарат заедно. Ще му тропне с краче и ще иска на нейната да стане, ще разхождат кучетата й по рояла му и той няма да издържи …И аз побеснях … ще тръгне да търси Елена със свещ!”, „Той не мисли със сърцето си, а с нещо друго”, „Да остави жена с такъв интелект, а се хване с тая плиткоумница, дори майка му видя колко е злобна и инатлива!”, са малка част от реакцията на зрителите след финала и са категорични, че по-кофти край нямаше как да има, при положение че даже изсипа една кофа суперлативи за Елена и в крайна сметка нищо за Валерия, освен че е "беля" .

Зрителите в ужас: Ергенът се врече на Валерия напук на майка си (Родителите му се впечатлиха  от Елена) - Снимка 3

За сетен път лъсна истината , че една опаковка без никакво съдържание може да впечатли всеки мъж.