април 30, 2024

Зрителите заподозряха в голяма измама журито в „Денсинс старс”(Промениха правилата само да не изгонят сина на Тони Стораро)

Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика

https://kliuki.net/bg-kliuki/zritelite-zapodozryaha-v-golyama-izmama-zhurito-v-densins-starspromeniha-pravilata-samo-da-ne-izgonyat-sina-na-toni-storaro/221600 Kliuki.net
Зрителите заподозряха в голяма измама журито в „Денсинс старс”(Промениха правилата само да не изгонят сина на Тони Стораро)

За първи път в танцувалното  шоу няма изгонена двойка. Случи се снощи когато застрашен бе да отпадне Емрах Стораро. Който не се представя на ниво в състезанието по танци.

В края на вечерта след оспорваната битка и гласуването на зрителите съдийския екип обяви, че са решили всичките участници да продължат. А странното им решение бе запечатано в златен плик и поставено на видно място.

Илиана Раева, една от най-върлите защитнички на сина на Стораро обяви, че звездите ще си запазят точките от снощното гласуване и ще бъдат добавени към новите им следващия вторник.

Само, че зрителите заподозряха журито в нагласен епизод. И то само заради фолкаджията който до този момент не успя да се впише като умел танцьор в „Денсинг старс” и непрекъснато имаше проблеми на паркета.

А ето и с какви  пиперливи коментари  реагираха феновете на предаването:”Е, измислихте как да ни набутате малкия Стораро да го търпим още една седмица!”, „Как само ни го пробутвате, прехвърляте точките, а той може да се търкаля по дансинга и накрая ще го провъзгласят за победител!”, „Баща му платил на махалата да гласуват за него, само и само да го извади от кръчмите и да го събере с по-интелигентни хора!”, пишат обезверените почитатели на шоуто.

Източник:Petel.bg