април 20, 2024

17-годишната Надя набедила Константин в изнасилване, за да не яде бой от баща си (Нови разкрития за скандала)

https://kliuki.net/kliuki/17-godishnata-nadya-nabedila-konstantin-v-iznasilvane-za-da-ne-yade-boy-ot-bashta-si-novi-razkritiya-za-skandala/166884 Kliuki.net
17-годишната Надя набедила Константин в изнасилване, за да не яде бой от баща си (Нови разкрития за скандала)

В епицентъра на грозен сексскандал с непълнолетна попадна фолкпевецът Константин, узна Kliuki.net.

Популярният изпълнител на „Черна роза“ и „Ти си само осми клас“ беше обвинен в изнасилване от 17-годишна тийнейджърка, озовала се в хотелската му стая в Слънчев бряг в ранните часове на 18 август. По-рано същата нощ непълнолетната Надя е била на живо участие на Коцето, провело се в дискотека „Маскарад“ в Приморско.

Полицията в Несебър пое разследването на случая, проверка бе извършена и от Районната прокуратура в Бургас. Ангажирани с разследването признаха, че до повдигане на обвинение срещу Константин няма да се стигне, тъй като назначената лекарска експертиза не е установила да е имало следи от насилствено полово сношение.

Въпреки това Константин е бил разпитван 2 часа в РПУ-Несебър от разследващи полицаи заедно с шофьора и озвучителя си Вили, брат на друга попфолк-звезда – Борис Дали.

Любопитен детайл е, че само преди 2 месеца, в средата на месец юни, жалващата се от изнасилване от Константин е обвинила в опит за насилствен секс и 28-годишен милионерски син от Свети Влас, но часове по-късно е изтеглила жалбата си.

Според полицаите от Несебър, разследващи случая, броени часове преди 17-годишната Надя В. от Стара Загора да подаде сигнал, че е изнасилена от Константин, тя е била търсена в полицията от нейния баща. Родителят развива бизнес в Слънчев бряг, а дъщеря му прекарва цялото лято на морето. Въпреки, че Надя все още няма навършена пълнолетна възраст (бел. авт. – тя е на 17 г. и 10 месеца), тийнейджърката е част от постоянното присъствие в актуалните попфолк дискотеки „Сикретс“, „Викинг“ и „Вижън“ в Слънчев бряг. Това лято разкрепостената ученичка често е купонясвала и по дискотеките в Созопол, Лозенец, Приморско и Царево, става ясно от публикувани нейни снимки в социалните мрежи „Тик-ток“ и „Инстаграм“.

„Баща й често я е издирвал с полиция, тъй като тя не се прибира до сутринта. Така се е случило и на 18 август, когато беше подадена жалбата за изнасилване срещу Константин. Възможно е Надя да се е страхувала от гнева на баща си и заради това да е твърдяла, че е отвлечена и изнасилена от Константин“, признава полицай от Несебър.

Според думите му, в първоначалната си жалба Надя твърдяла, че била принудена насилствено да се качи в луксозния „Мерцедес“ на Константин след негово участие в Приморско, приключило към 4 ч. след полунощ. Фолкпевецът я завел до Слънчев бряг, след което двамата се качили в хотелската му стая, където Надя правила секс против волята си.

Много скоро обаче Надя променила версията си, след като се оказало, че камера за видеонаблюдение на бензиностанцията на „ЛукОйл“ край Приморско я е заснела с Константин. От видеото се виждало как Надя слиза от лимузината на Коцето, смеейки се, за да си купи цигари и енергийна напитка. Видеокадрите от фоайето на хотела в Слънчев бряг също опровергават първоначалните й думи, че тя е била похитена. Девойката се държала доста фриволно и свойски. Впоследствие Надя признава пред полицаите, че доброволно се е прибрала с Константин и че сама е отишла в стаята му. Какво точно се е случвало там, до този момент остава загадка. Константин обаче е категоричен, че изнасилване не е имало.

В негова полза говори и лекарската експертиза на 17-годишното момиче, според която няма данни за насилствен полов акт. Според закона, доброволен секс с непълнолетна се преследва, само ако лицето е под 16-годишна възраст.

Макар, че по всяка вероятност няма да бъде образувано дело за изнасилване срещу Константин, сексскандалът ще повлияе негативно на кариерата му, пророкуват в музикалния бранш. Фолкпевецът е сред любимите изпълнители на подрастващото поколение, но макар и недоказани, обвинения в сексуално посегателство със сигурност ще отдръпнат голяма част от нежната му аудитория.