февруари 06, 2023

7 месеца след сватбата: Мария се развежда със съпруг номер 3 (С Миро се изпокарали в Гърция – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/7-meseca-sled-svatbata-mariya-se-razvezhda-sas-saprug-nomer-3-s-miro-se-izpokarali-v-garciya-podrobnosti/166571 Kliuki.net
7 месеца след сватбата: Мария се развежда със съпруг номер 3 (С Миро се изпокарали в Гърция – Подробности)

Мария и съпруг №3 Мирослав са пред развод само седем месеца след сватбата, узна Kliuki.net.

Заралийката и бизнесменът се изпокарали след последната им обща почивка в Гърция. Отварачката заливаше мрежата със снимки и клипове от почивката си, нох изведнъж семейството се изпокарало жестоко в южната ни съседка, прибрало се скоростно в България и се очаква всеки момент да подадат документи за развод.

Не е ясно каква е причината, като една от версиите е, че някой е кръшнал от брачното ложе. Нищо чудно това да е отново певачката, за която се говори, че е слагала рога и на бившите си мъже.

Второто предположение е за децата на Миро, които така и не могли да приемат новата жена на татко си и постоянно правели номера, въпреки че тя се стараеше да ги хвали по медиите. Любопитното е, че Мария все още не е изтрила снимките си с Миро. В нейния инстаграм профил присъстват и фотосите от сватбата, и останалите им снимки от почивки и заведения.

Това е трети брак за миньончето, което обяви, че може да се върне в чалгата. Първият е с Димитър Андонов и издържа 5 години, а вторият-с Християн Гущеров просъществува три години. Ако е вярно, че и този проключва, ще е издържал рекордно кратко-7 месеца.

Източник: Уикенд