май 02, 2024

Абитуриентката на Николета е богато момиче! Защо й помага?

https://kliuki.net/kliuki/abiturientkata-na-nikoleta-e-bogato-momiche-zashto-y-pomaga/143759 Kliuki.net
Абитуриентката на Николета е богато момиче! Защо й помага?

Абитуриентката на Николета – Ивана Захаренова, е богато момиче, няма нужда от благотворителност

Абитуриентката на НиколетаИвана Захаренова, е богато момиче и няма нужда от подаяния!

Kliuki.net забеляза, че мнозина се чудят по каква причина точно Николета ще й помага за бала. Всъщност отговорът на въпроса е много прост.

[caption id="attachment_71288" align="alignright" width="300"]Абитуриентката на Николета Абитуриентката на Николета е богато момиче, защо й помага?![/caption]

Плейметката си умира да привлича вниманието върху себе си. Тя го прави за реклама. Това надали ще изуми някого, но жестовете й явно са винаги премерени и с някаква умисъл.

Красавицата уж щеше да превърне някоя пепеляшка в принцеса, а всъщност Ивана Захаренова е отгледана в семейство с възможности. Нежната девойка въобще не е опряла до услугите на Николета, просто е нейна фенка.

Абитуриентката на Николета обаче ще изживее звезден миг тази година. Кога иначе погледите ще са насочени към нея?! Съпругата на Божинов си има традиция да подкрепя завършващите ученички, но това не е благотворителност, осъждат я във виртуала.

„Защо не го направи за дете, което не може да си позволи нито рокля, нито автомобил?!”, „Николета е ясна, тя гони рейтинг, не е избирала по тези критерий, а се е поблазнила, че Ивана Захаренова я издига в култ!”, гласят коментарите на потребителите.

Зрелостничката има пари и това си личи. Тя разполага със скъп телефон, правила си е татуси, гримът, очилата и всички останали аксесоари просто крещят, че тя не е в немилост.

Вижте сами абитуриентката на Николета!

[gallery link="file" ids="71290,71291,71292,71293,71294,71289"]