април 19, 2024

Абитуриентки се нагиздиха с ярки и пищни рокли (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/abiturientki-se-nagizdiha-s-yarki-i-pishtni-rokli-snimki/143792 Kliuki.net
Абитуриентки се нагиздиха с ярки и пищни рокли (СНИМКИ)

Абитуриентки се нагиздиха с ярки и пищни рокли, а дали имат вкус...

Абитуриентки се нагиздиха като за ромска сватба, ярките им и пищни рокли събраха погледите във Велико Търново, видя Kliuki.net.

Зрелостничките редовно стават атракция всяка година по това време.

[caption id="attachment_71556" align="alignright" width="206"]Абитуриентки Абитуриентки 2014 събират погледите с ярки и цветни рокли
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Гледките обикновено са потресаващи, въпреки че не липсват и момичета, облечени с вкус.

А дали тези тук имат такъв, се оказва доста спорна тема в мрежата. Снимките от дефилето върху червения килим на тези абитуриентки, предизвикаха оживени коментари в двата полюса.

[caption id="attachment_71557" align="alignleft" width="233"]Абитуриентки Абитуриентки с тоалети като за ромска сватба
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Според мнозина подобни натруфени рокли са тотална отживелица, а аксесоарите съвсем подчертават кича, на който са заложили. Други пък считат, че сега е времето, когато щастливите абитуриентки трябва да блеснат по свой начин.

Е, направиха го – тоалетите им се набиват на очи и няма как да не бъдат забелязани. „И от самолет си личи, че тези деца няма кой да им даде пример, за да се издокарат елегантно и стилно!”, категорични са повечето потребители.

„Отново надиплени като торти, в цветове, които подхождат по-скоро за цирковата арена, отколкото за млади девойки като тях!”, възмущават се още в нета. Златни бижута, лъскави чантички, огромни прически и тежък грим допълват картинката.

Явно семействата не са пестили средства и са направили всичко възможно, за да угодят на своите абитуриентки.