април 20, 2024

Адел втрещи със зловещи бръчки след отслабването (Вижте как изглежда лицето й отблизо – Потрес снимки)

На 34 г певицата е с фигура на грациозна газела, но в лицето прилича на 60-годишна

https://kliuki.net/kliuki/adel-vtreshti-sas-zloveshti-brachki-sled-otslabvaneto-vizhte-kak-izglezhda-liceto-y-otblizo-potres-snimki/200195 Kliuki.net
Адел втрещи със  зловещи бръчки след отслабването (Вижте как изглежда лицето й отблизо – Потрес снимки)

34-годишната Адел не се забелязва често,  но всяка нейна поява е сензация. Причината за това е нейната фигура, която стана още по-луксозна след кардиналната загуба на тегло. Преди 3 години Адел изчезна от очите на обществеността, като спря сценичните си изяви и посещенията си на светски изяви.Тогава тя искаше да си почине, след тежкия развод с бизнесмена и баща на сина й Саймън Конаки.

Както често се случва след такава раздяла, Адел започна да променя външния си вид и основните промени се случиха с нейните форми.От звездна поничка, певицата  буквално се превърна в грациозна газела с тънка талия само за година. След като свали повече от 40 килограма, сега започна бавно да наддава. Много нейни фенове забелязаха, че в момента фигурата й започва отново да наедрява, но лицето на Адел си остава прекалено набръчкано.

Адел втрещи със  зловещи бръчки след отслабването (Вижте как изглежда лицето й отблизо – Потрес снимки)

От далеч певицата изглежда зашеметяващо, но от близо потресаващо. Нейна колежка я снима на светско събитие и снимките ще ви изненадат.

С просто око се забелязва, че британската знаменитост е остаряла значително. На 34 г певицата се е сдобила с жестоки бръчки около очите, на челото и около устата.

Адел втрещи със  зловещи бръчки след отслабването (Вижте как изглежда лицето й отблизо – Потрес снимки) - Снимка 2

Деколтето на Адел също е засегнато от отслабването, кожата е загубила еластичността си и е дехидратирана.

Феновете й бяха ужасени от видяното, никой не си представяше, че кожата й може толкова да се набръчка и коментират: „Прилича на 70-годишна баба, не мога да повярвам, че това е Адел!”, „Кошмар, каква старица е в лице.”, „Ето до това води рязката загуба на тегло”, категорични са почитателите й.