май 26, 2024

Адвокатът на Вихра - "Будя се и заспивам с нея"

https://kliuki.net/kliuki/advokatat-na-vihra-budya-se-i-zaspivam-s-neya/138405 Kliuki.net
Адвокатът на Вихра - "Будя се и заспивам с нея"

Адвокатът на бившата водеща – Жоро Игнатов направи доста любопитно изказване по повод на отношенията си с нея

[caption id="attachment_27969" align="alignright" width="245"]Вихра, Жоро и Ава изглеждат като семейство Вихра, Жоро и Ава изглеждат като семейство[/caption]

Жоро разкри интересни подробности около приятелството си с бившата съпруга на Иван от „Сблъсък“. Оказва се, че те са приятели още от преди Вихра да срещне телевизионната половинка на Андрей. Той е свидетел както на зараждащите се чувства между Иван и Вихра, така и на проблемите между двамата. Пред списание Story Игнатов споделя, че дори е имало период, в който водещите са били разделени за повече от месец. През това време Вихра е живяла при него. Адвокатът е бил и първия човек, на когото Вихра се е обадила, след като е разбрала за извънбрачната връзка на съпруга си с колежката й от „Станция Нова“ Ирина Сарачинова.

Логично идва и въпросът дали отношенията между двамата не надхвърлят чисто приятелските? Адвокатът твърди, че с Вихра никога няма да бъдат повече от приятели, но едно от изказванията му по време на интервюто събуди любопитството на феновете. "С Вихра заспиваме и се събуждаме заедно" – това са точните думи на юриста. Какво е искал да каже с тях? Веднага след това той бърза да поясни, че е имал предвид, че се чуват постоянно по телефона всеки ден. Дали обаче не се опитва да прикрие започваща любовна връзка? Само времето ще покаже.