май 03, 2024

Ахинора и Драго провалили Големите надежди?

https://kliuki.net/kliuki/ahinora-i-drago-provalili-golemite-nadezhdi/143220 Kliuki.net
Ахинора и Драго провалили Големите надежди?

Ахинора и Драго имат основна вина за проваления проект Големите надежди, коментират усърдно в мрежата

 

Ахинора и Драго имат основна вина Големите надежди да се провалят в очите на зрителите, научи Kliuki.net.

Това, оказва се е масовото мнение на потребителите в мрежата, писа lifestyle.bg по материал на „Всеки ден”.

[caption id="attachment_66660" align="alignright" width="300"]Ахинора и Драго провалили Големите надежди?! Ахинора и Драго провалили Големите надежди?![/caption]

Нова телевизия загубила тотално интереса на хората пред екрана, а Магърдич Халваджиян е отчаян, защото е хвърлил голям ресурс, а накрая нищо не се получило.

Причините за ниския рейтинг на формата се коренят в няколко фактора. Явно липсата на състезателен елемент е причина феновете на подобни предавания да не проявяват любопитство към Големите надежди.

Очакванията били страхотни, но резултатите са плачевни. Даже и малката чаровница Ахинора не успяла да спаси положението, а общо взето я гледали само роднини.

Причината е, че на фона на скования Драго, момиченцето изпъквало със свежи реплики и поведение, а той се държал като дърво. Големите надежди е щяло да стартира още преди година, но тогава ръководството на телевизията преценило, че няма да е печелившо.

Сега обаче размислили, защото се подвели по впечатленията си, че Слави Трифонов и конкурсът му за сценична партньорка на г-н Андреев са разбили класациите. В случая с Големите надежди обаче думата на журито няма никаква тежест и дава просто мнение кой как е пял.

Децата пък са многобройни и не се познават достатъчно от публиката, за да се превърнат в любимци. На практика това е донесло разочарование също за тях самите и семействата им.

Но вече нямало какво да се стори – в Големите надежди са ударили дъното, въпреки присъствието на сладката Ахинора.