май 31, 2023

Ахинора от Големите надежди одрала кожата на родителката си

https://kliuki.net/kliuki/ahinora-ot-golemite-nadezhdi-odrala-kozhata-na-roditelkata-si/143470 Kliuki.net
Ахинора от Големите надежди одрала кожата на родителката си

Ахинора винаги е предпочитала да говори с възрастни и дори сама признава, че детската градина няма приятелки

[caption id="attachment_68827" align="alignright" width="300"]Ахинора от Големите надежди Ахинора от Големите надежди е одрала кожата на майка си[/caption]

Ахинора от Големите надежди е одрала кожата на майка си, видя Kliuki.net. Чаровната водеща е копие на родителката си Албена, но таланта си все още не е ясно от кого е наследила.

Самата Албена не обича да прехвалва детето и не смята, че е кой знае колко надарена – тя просто умее да говори като голям човек и е много добър психолог. „В детската градина съм помолила учителките да нямат по-специално отношение към нея. Не искам да се самозабравя“, обяснява майката на Ахинора за светско списание.

Тя е категорична - ако дори за миг усети, че детето й не се чувства добре като водеща на Големите надежди, ще я спре от участие.

[caption id="attachment_68828" align="alignleft" width="300"]Ахинора Ахинора много обича Драго[/caption]

Но Ахинора се чувства в свои води. 5-годишната хубавица винаги е предпочитала да говори с възрастни и дори сама признава, че детската градина няма приятелки – общувала си с учителките.

„Нямам галено име. Просто не искам галено.

Напоследък разрешавам да ми викат Ахинор, но мама не знае“, обяснява тв водещата. Когато говори за ежедневието си, Ахинора казва: Сутрин обичам да прекалявам.

С какво прекалява? Ами с грижите за себе си, разбира се!

Ахинора обича да се поддържа и смята, че всяка жена, която уважава себе си, трябва да го прави.

[gallery link="file" ids="68829,68830,68831,68832,68833,68834"]