март 28, 2024

"Ако няма к'во да кажеш" на Велина ужаси и Райна?

https://kliuki.net/kliuki/ako-nyama-kvo-da-kazhesh-na-velina-uzhasi-i-rayna/144025 Kliuki.net
"Ако няма к'во да кажеш" на Велина ужаси и Райна?

"Ако няма к'во да кажеш" успя да засрами дори и певицата, която досега винаги е подкрепяла дружката си

"Ако няма к'во да кажеш" на Велина, Моника и Вероника успя да ужаси дори и Райна. Която е известна с факта, че винаги е подкрепяла близката си дружка Велина напълно безрезервно. И я е защитавала от нападките на хората, които не я харесват. Досега.

[caption id="attachment_73609" align="alignleft" width="300"] "Ако няма к'во да кажеш" ужаси и Райна[/caption]

От както Велина и другите двечки кандидат-миски пуснаха недоразумението "Ако няма к'во да кажеш", пилето на поп фолка подозрително си мълчи. Райна не обелва и дума за проекта на уж най-добрата си приятелка. Въпреки, че досега не е пропускала да й покаже, че е до нея с каквото и да се захване. Този път обаче явно и певицата е втрещена от цялостната комбинация, която представлява "Ако няма к'во да кажеш".

"То не стига, че текстът е супер зле, ами и те грам не стават като певици. Могат само да се кривят", възмутени са форумци. Очевидно и Райна, която притежава един от най-хубавите гласове в родното музикално пространство, осъзнава каква е излагация е изявата на приятелката й. И затова предпочита да си мълчи и да не казва нищо, за да не й се смеят и на нея, убедени са феновете.