юни 16, 2024

Албена Денкова и Максим Стависки пред раздяла заради скандална актриса?

https://kliuki.net/kliuki/albena-denkova-i-maksim-staviski-pred-razdyala-zaradi-skandalna-aktrisa/143830 Kliuki.net
Албена Денкова и Максим Стависки пред раздяла заради скандална актриса?

Албена Денкова и Максим Стависки от месеци имат проблеми във връзката си

Албена Денкова и Максим Стависки са пред раздяла. Една от най-обичаните двойки не само в България, но и по целия свят, е на път да се разпадне. И причината е във фигуриста. Негови близки издават, че от любовта, която Стависки изпитваше към Албена, няма и следа.

[caption id="attachment_71985" align="alignleft" width="300"]Албена Денкова и Максим Стависки са пред раздяла? Албена Денкова и Максим Стависки са пред раздяла?[/caption]

Нещо повече, руснакът с български паспорт май си има нова тръпка, с която слагал рога на нищо неподозиращата Албена, твърдят запознати. Въпросната госпожица е Екатерина Шпиц, която е сред най-популярните млади актриси в Русия. Шпиц придоби особено скандална слава с участието си във филма "Метро", който разбуни духовете в огромната страна.

От около година насам тя участва доста често заедно с Максим в популярното шоу на лед "Ледников период". Отношенията им на леда обаче бързо се прехвърлили и в живота и в един момент аферата им стигнала до ушите на Албена. Това се случило някъде в началото на тази година, научиха от slava.bg.

Запознати издават, че именно шокът от предателството накарал фигуристката да приеме поканата да участва в "Денсинг старс". "Тя просто искаше да се махне от Русия и да е по-далеч от цялата тази история", издават нейни близки.

Последната поява на Албена Денкова и Максим Стависки пред публика беше през януари тази година, когато двамата просълзиха публиката с невероятното си съчетание на "Девойко мари хубава". Тогава отношенията им изглеждаха повече от перфектни. "Явно Албена все още не е знаела за изневярата", коментират форумци.

Вижте в галерията ни снимки на Екатерина Шпиц - жената, за която се твърди, че е разделила Албена Денкова и Максим Стависки.

[gallery link="file" ids="71986,71987,71988,71989"]