май 31, 2023

Албена от “Сигнално жълто” с нови мераци

https://kliuki.net/kliuki/albena-ot-signalno-zhalto-s-novi-meraci/135620 Kliuki.net
Албена от “Сигнално жълто” с нови мераци

Албена Вулева известна като водеща на скандалното клюкарско предаване “Сигнално жълто”, което се излъчваше по СКАТ беше изчезнала от публичното пространство след като продуцентите я изгониха. След две години в пета глуха блондинката реши да се покаже и да заяви новите си мераци, а именно да се захване отново с телевизия. Желанието на устатата водеща било този път да оглави някое красиво дамско предаване, но предвид способностите й вероятно ще е отново в някое клюкарско шоу.

Албена признава, че не знае защо е уволнена от СКАТ, като се има предвид популярността и рейтинга на предаването, което я направи известна. Блондинката се изумила, когато прочела в мрежата, че е свалена от ефир заради изявите си за “Плейбой”. Всички помним не особено успешната й еротична фотосесия пред Народното събрание с която показа, че и тя самата не е в особено блестяща форма, а пропорциите й са далеч от златните мерки 90/60/90. След голите й снимки за популярното мъжко списания в интернет пространството се носеха злобни коментари предимно от мъжкия пол относно плоската й визия. Явно обаче Вулева не страда от липса на самочувствие и хич не се терзае заради малката си гръдна обиколка, която с радост развя пред светая светих на българския народ – Народното събрание.

Кандидат правистката се е отдала на яко зубрене и е твърдо решена този път да вземе заветната диплома. Носиха се какви ли не слухове за заниманията на скандалната репортерка, като дори беше спрягана като продавачка на зарзавати на столичен пазар. Естествено Албена отрича и смята, че това са гнусни лъжи.