юни 13, 2024

Албена Вулева с трагикомична визия на парти (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/albena-vuleva-s-tragikomichna-viziya-na-parti-foto/143844 Kliuki.net
Албена Вулева с трагикомична визия на парти (ФОТО)

Албена Вулева направо стресна околните на парти в дискотека

Албена Вулева пристигна на парти в лятна дискотека с трагикомична визия, забеляза Kliuki.net.

Присъствали на купона край брега, останали шокирани от проскубаната коса, рехавите вежди, грима и плътните устни на водещата.

[caption id="attachment_72112" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева с трагикомична визия на парти - то коса, то вежди, то грим и силикон в устните...[/caption]

Албена Вулева доста се е променила и вече е обект на същите критики, каквито имаше тя към родните звезди. От ефира на предаването си, Вулева накъсваше знаменитостите с жлъч, ирония и подигравки.

„Сега е нейният ред, прилича на плашило, напомпала е джуки, но това не може да я спаси, годините си казват думата...!”, реагираха грубо спрямо нея в интернет. Албена Вулева рядко се появява на светски събития. Май вече нито я канят, нито и интересна, а и тя самата сякаш предпочете да стои в сянка напоследък.

Отдала се е на любовта си и много не копнее за светлините на прожекторите. Но този път направи изключение специално за откриването на нощен клуб до морето.

Албена Вулева се е спретнала с кожено кафяво якенце, което така и не свалила цяла вечер. Проблемът с гривата й обаче се задълбочава. Русото, на което се е спряла и не сваля, явно вече похабява сериозно косата й.

„Отдалеч си личи колко е изтощена, хубаво е да се погрижи за себе си, за да не предизвиква негативни коментари, откъдето и да мине”, съветват я още потребители.

Вижте сами как изглежда сега Албена Вулева!