юли 14, 2024

Албена Вулева шашна с нова, вталена визия (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/albena-vuleva-shashna-s-nova-vtalena-viziya-snimka/144686 Kliuki.net
Албена Вулева шашна с нова, вталена визия (Снимка)

Албена Вулева се взе в ръце, няма и помен от предишното й едро тяло

Албена Вулева шашна всички с новата си визия. Някогашната скандална водеща явно най-накрая се е взела в ръце и е решила да се погрижи за външния си вид. И по-конкретно за фигурата си, която в последните месеци беше станала стряскащо огромна.

[caption id="attachment_80329" align="alignleft" width="300"]Албена Вулева се втали до неузнаваемост Албена Вулева се втали до неузнаваемост[/caption]

Което пък и навлече солидна порция подигравки от онлайн потребителите. Всичко това накара Албена Вулева да обърне внимание на тялото си и да започне да тренира, за да влезе във форма. Бившата водеща на "Сигнално жълто" се подложи на зверски диети, само и само да се отърве от многото си излишни килограми.

Скандалната блондинка най-накрая нацелила най-подходящия за нея хранителен режим, който упорито спазва, научиха отHotarena.net. Освен, че нагъва само варени зеленчуци, без никакъв хляб или сладко, журналистката буквално не излиза от фитнес залата.

Албена Вулева тренира всеки ден по няколко часа, издават я нейни близки. Нещо повече, фитнесът й е като втори дом, а самата тя пуска доста често снимки от тренировките си. А форумци нямаше как да не се съгласят, че въпреки доста противоречивата си слава и имидж, Албена Вулева е успяла да постигне завидни форми, особено в сравнение с преди.