април 19, 2024

Албена Вулева засечена в ужасен вид – ето как я щракнаха папараците!

https://kliuki.net/kliuki/albena-vuleva-zasechena-v-uzhasen-vid-eto-kak-ya-shtraknaha-paparacite/142458 Kliuki.net
Албена Вулева засечена в ужасен вид – ето как я щракнаха папараците!

Албена Вулева беше засечена в ужасен вид – папараците на Николета я щракнаха за срам на цяла България

 

Албена Вулева беше засечена в ужасен вид, забеляза Kliuki.net!

Бившата водеща на „Сигнално жълто” стана жертва на папараците, както самата тя правеше навремето…

[caption id="attachment_60785" align="alignright" width="300"]Албена Вулева засечена в ужасен вид Албена Вулева засечена в ужасен вид[/caption]

Да благодари на екипа на Николета Лозанова, че са далеч по-деликатни от нея, иначе кой знае какви приказки щяха да се чуят за визията й.

„Поверително от NL” надали ще предложи някаква сензация с кадрите, на които е Албена Вулева, но предстои да разберем със сигурност. Дотук е ясно, че блондинката слиза от такси, а начинът, по който изглежда, не е особено лицеприятен.

Прическата й, липсата й на грим, облеклото й в стил „неглиже” – всичко това в никакъв случай не я представя в звездна светлина. Преди месеци, когато Албена Вулева се появи на светско събитие, също не даде заявка да е в най-добрата си форма. Изрусената й коса беше в кошмарно състояние, няколко  килограма отгоре също са си казали думата.

Така или иначе, Албена Вулева не се трогва от критиките по свой адрес, защото ги приема за нормални. Тя счита, че родните знаменитости имат нужда да бъдат приземявани от време на време.

Е, сега е дошъл нейният ред – вижте сами в какъв ужасен вид беше засечена Албена Вулева!