април 24, 2024

Алекс от Ергенът крие 7-годишна връзка с шведски аристократ (Психоложката разбила сърцето му заради друг – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/aleks-ot-ergenat-krie-7-godishna-vrazka-s-shvedski-aristokrat-psiholozhkata-razbila-sarceto-mu-zaradi-drug-podrobnosti/166254 Kliuki.net
Алекс от Ергенът крие 7-годишна връзка с шведски аристократ (Психоложката разбила сърцето му заради друг – Подробности)

Алекс от Ергенът е била влюбена в аристократ от Швеция, узна Kliuki.net.

Психоложката, която напусна Ергенът по свое желание, не говори много за личния си живот, но наши сигурни източници разкриха, че богаташът от чужбина стои зад бизнеса й. Двамата са били заедно цели 7 години, а половинката й, чието име е Фредерик, не спирал да я глези със скъпи подаръци.

Двамата се запознават в Мадрид, а любопитното е, че по онова време Гърдева има връзка с друг, когото зарязва заради шведа.

"Един ден видях една много готина кола и исках да се снимам пред нея, но той ме видя и ме покани да се снимам вътре. Тогава си помислих, че е тотален ненормалник, много се притесних", разказва Алекс, а останалото е история.

Въпросният мъж подарил Ferrari на Алекс. Бил със сериозно потекло, а семейството му одобрили напълно връзката им. Алекс обаче къса с Фредерик, защото се влюбила в друго момче.

"Бях млада и много глупава, и срещнах едно българско спортистче... колата не ми я даде, но имах два бизнеса от него, които не ги взе", разказа Алекс. Шведът днес е щастливо женен, а Алекс се познава с жена му и дори поддържат приятелски отношения.