юни 23, 2024

Алекс Сърчаджиева беше пухкава водеща, когато изгря – вижте я!

https://kliuki.net/kliuki/aleks-sarchadzhieva-beshe-puhkava-vodeshta-kogato-izgrya-vizhte-ya/143541 Kliuki.net
Алекс Сърчаджиева беше пухкава водеща, когато изгря – вижте я!

Алекс Сърчаджиева беше пухкава водеща, когато изгря на екран, но усмивката й е запазена марка

Алекс Сърчаджиева беше пухкава водеща, когато изгря на екран.

Няколко кадри от онова време, които Kliuki.net публикува, ще ви помогнат да си спомните как изглеждаше лъчезарната Алекс. Половинката на Иван Ласкин и тогава беше известна със своя чар и непринуденост.

[caption id="attachment_69509" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева Алекс Сърчаджиева изглеждаше ето така преди години[/caption]

Усмивката още тогава не слизаше от лицето й, въпреки че животът й не е от най-лесните, писа ПИК. Средата в семейството й не беше най-благоприятната, за да се издигне до кариерата, която има днес, но тя въпреки това успя.

Дали протекциите на покойната й майка помогнаха или не, не е важно, защото Алекс Сърчаджиева е много обичана от зрителите. В момента тя има задачата да ги забавлява от ефира на Денсинг Старс, а появата й вечер е свързана с доста коментари и положителни реакции.

Алекс Сърчаджиева няма претенциите да е брилянтна на живо, но дори, когато греши, го прави естествено и спонтанно замазва положението. Тя е вечната партньорка на Ники Кънчев в Биг Брадър и определено вече грее като една принцеса.

Алекс Сърчаджиева отслабна и излъска визията си, което я направи още по-привлекателна в очите на околните.

Хубавото е, че още пази детското в себе си и не позволява да я напусне, въпреки лютия нрав на гаджето си, обсъждат я в мрежата. Иван Ласкин е безпардонен и груб на моменти, което се видя и докато беше в Къщата.

Той дори си позволи да критикува нейното поведение пред камера, но никой не го поощри, че така обижда Алекс Сърчаджиева...