май 29, 2023

Алекс Сърчаджиева стана за смях с ужасна рокля! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/aleks-sarchadzhieva-stana-za-smyah-s-uzhasna-roklya-snimki/143282 Kliuki.net
Алекс Сърчаджиева стана за смях с ужасна рокля! (СНИМКИ)

Алекс Сърчаджиева потъна от срам заради нелеп тоалет, който й придаваше форма на тюлен

[caption id="attachment_67164" align="alignleft" width="300"]Алекс Сърчаджиева Алекс Сърчаджиева стана за смях: На помощ, да спасим кита![/caption]

Алекс Сърчаджиева стана за смях на зрителите с ужасна рокля, видя Kliuki.net. Водещата на Денсинг старс явно има търкания с някой от дизайнерския екип на шоуто, тъй като снощната й рокля бе пълна пародия. Кой я беше облякъл така и защо й е причинил този резил, никой не знае, но днес форумите са пълни с подигравателни коментари за безумния й тоалет.

„Какъв е този тюлен“, „Как може да облекат Алекс така, прилича на морж“ и „Спасете кита“, са само част от негативните коментари на зевзеци в мрежата.

Роклята наистина бе ужасна и изобщо не подхождаше на тялото на Сърчаджиева. Тв водещата по принцип има стройно тяло, тя е дребничка и слаба, но кройката на тоалета й я правеше да изглежда огромна, особено в ханша.

Роклята бе дълга, черна, строго официална, което предполага да очертава стройните й форми. Но две сребристи ленти, които започваха точно от ханша и се извиваха надолу, придаваха на Алекс Сърчаджиева изкуствено големи бричове.

Самата водеща видимо не се чувстваше добре в безумния тоалет, но водещите в Денсинг старс нямат право да оспорват избраните за тях дрехи.

Не е ясно кой и защо има зъб на Алекс Сърчаджиева, но със сигурност с тази рокля е искал да я злепостави пред зрителите на Нова тв.

[gallery link="file" ids="67165,67166,67167"]