март 28, 2024

Александър Сано е Къртицата?! Виж 5 солидни довода

https://kliuki.net/kliuki/aleksandar-sano-e-karticata-vizh-5-solidni-dovoda/143363 Kliuki.net
Александър Сано е Къртицата?! Виж 5 солидни довода

Александър Сано е Къртицата, подозират зрители, които посочиха 5 солидни довода в полза на твърдението

Александър Сано ли е Къртицата?!

Актьорът не изпъква особено със съмнително поведение, държи се естествено и от време на време само недоволства срещу латино сериалите.

[caption id="attachment_67899" align="alignright" width="300"]Александър Сано е Къртицата, подозират го зрители, доста от жокерите водят към него Александър Сано е Къртицата, подозират го зрители, доста от жокерите водят към него[/caption]

Така определи той историите между Русеви и Джумпарова, както и останалите интриги, които се завързаха в Базата. Сано уж се стреми да стои далеч от тях, а и все обръщаше внимание на другите участници, че са се събрали да търсят Къртицата.

Александър Сано обаче не винаги поставяше копие с подобни съмнения, въпреки че така настояваше всички да го спазват. От гледна точка на това, че той може да се окаже саботьорът, Сано е имал интерес от драмите вътре, защото вниманието е насочено в различна посока...

[caption id="attachment_67900" align="alignleft" width="300"]Александър Сано има момиченце, което се казва Ава - обложката може да се тълкува именно по този начин Александър Сано има момиченце, което се казва Ава - обложката може да се тълкува именно по този начин[/caption]

Дали накрая все пак няма именно той да лъсне като Къртицата във формата?!

Някои от доводите са солидни и водят точно към Александър Сано. Kliuki.net ще ги опише подробно, а вие споделете вашето мнение.

Перуката, която се появи като първи жокер, беше руса, но със сребрист оттенък. Знаем, че освен Косъма, на Сано му викат и Среброто. Една от стартовите роли на „половинката” от Братя Мангасариян, е на жена, което също е намек от страна на дамската перука.

Кой би свързал мъж с този аксесоар?! Доста е объркващо и продуцентите умишлено подбират такива знаци.

Телевизорът, който също беше сложен за подсказка, напомня, че Александър Сано го дават в ефир – в Под прикритие, а феновете са хиляди у нас.

Обложката на АВВА може да се свърже с името на дъщеря му Ава, убедени са още тези, които следят Къртицата.

И не на последно място, шишарките са 36, което отговаря на неговите години, а и мечтае да живее сред природата.

Вие преценете дали това са железни доказателства, но така или иначе имаме повод да считаме за Къртица Александър Сано!