юни 13, 2024

Александър Сано и Бориса Тютюнджиева издадоха: Къртиците са две!

https://kliuki.net/kliuki/aleksandar-sano-i-borisa-tyutyundzhieva-izdadoha-karticite-sa-dve/143587 Kliuki.net
 Александър Сано и Бориса Тютюнджиева издадоха: Къртиците са две!

Александър Сано и Бориса Тютюнджиева потвърдиха слуховете за Къртицата

Александър Сано и Бориса Тютюнджиева потвърдиха слуховете за Къртицата. Двамата споделиха предположенията, че Къртиците този сезон са две, а не една, както твърдят продуцентите. „Има логика Къртиците да са две“ сподели Бориса със Сано. „Да, двама души са Къртицата, а не един“, потвърди и Сано.

По-късно докато тренираха във фитнеса Александър Сано и Бориса Тютюнджиева споделиха още свои съмнения. Според тях къртицата е ММА боеца Жоро, а Ивайла Бакалова го прикрива.

[caption id="attachment_69964" align="alignright" width="300"]Александър Сано и Бориса Тютюнджиева надушиха Къртиците Александър Сано и Бориса Тютюнджиева надушиха Къртиците[/caption]

„Не може да отидеш на теста, да играеш толкова спокойно и да спечелиш, ако не знаеш кой е Къртицата“, „Марина е играла с жена, в такъв случай Жоро е играл с мъж и то най-вероятно със себе си“, разсъждаваше Бориса. Съмненията на манекенката са насочени именно към ММА боеца Жоро и тя е убедена, че Ивайла Бакалова знае, че е той и го прикрива. Мис България обаче умело прикривала двойната си игра, за да стигне до финала.

Въпреки че Александър Сано и Бориса Тютюнджиева споделиха съмненията си, че в момента в играта участват не една, а две Къртици, по всичко изглежда, че са решили да не осведомяват групата, кой е техният заподозрян. Из форумите пък се появиха съмнения, че самата Бориса е Къртицата, Сано я прикрива и й помага да стигне до финала.