май 31, 2023

Александър Сано на колене към Нели: Обожавам те, ти си всичко за мен!

https://kliuki.net/kliuki/aleksandar-sano-na-kolene-kam-neli-obozhavam-te-ti-si-vsichko-za-men/143228 Kliuki.net
Александър Сано на колене към Нели: Обожавам те, ти си всичко за мен!

Александър Сано разтопи с трогателно признание половинката си Нели Атанасова

Александър Сано разтопи не само зрителите на Къртицата, а и половинката си Нели, която трогна от сърце с признание, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_66717" align="alignright" width="300"]Александър Сано на колене към Нели: Обожавам те, ти си всичко за мен! Александър Сано на колене към Нели: Обожавам те, ти си всичко за мен![/caption]

Участникът в шоуто получи примамливо предложение, но го отказа със сълзи на очи. Александър Сано можеше да се усамоти за един час с Нели в романтична обстановка, далеч от камерите, но за целта групата щеше да плати 2500 лева.

Сано обаче беше твърд и отхвърли офертата. Причината е, че по думите му най-хубавото между тях предстои, а освен това, ако остане насаме с нея, ще иска да си тръгне и да не се връща в Базата.

„А сега съм решил, че трябва да остана, приех насериозно вече това предизвикателство и имам работа тук!”, подчерта актьорът от Под прикритие. Александър Сано със сигурност е разплакал Нели с обяснението си, че откакто е в Къртицата, е разбрал, че тя е най-прекрасното нещо в живота му и я обича неизмерно.

„Обожавам те, ти си всичко за мен!”, каза Александър Сано на колене пред цяла България. После той изпрати въздушни целувки и поздрави на Нели и дъщеря си Ава (вижте цялото му обръщение във видеото след 29 мин.).

Реакциите във форумите са красноречиви: "Браво, Сано! Истински и достоен мъж, както винаги!", "Сано направо ме разчувства с това, което направи, представям си жена му, много готино!".

Водещите на Къртицата приеха решението му и дори не настояваха, защото и те самите се развълнуваха от посланието на Александър Сано.