юли 22, 2024

Александър Сано нападна Бориса: Внимавай какво приказваш! (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/aleksandar-sano-napadna-borisa-vnimavay-kakvo-prikazvash-video/143316 Kliuki.net
Александър Сано нападна Бориса: Внимавай какво приказваш! (Видео)

Александър Сано за пръв път си изпусна нервите заради приказките на Бориса

Александър Сано стана поредният участник в Къртицата, който си изпусна нервите заради Бориса Тютюнджиева. И по-конкретно заради самочувствието й, че знае всичко и разбира от всичко.

[caption id="attachment_67508" align="alignleft" width="300"]И Александър Сано не издържа на разсъжденията на Бориса Тютнджиева И Александър Сано не издържа на разсъжденията на Бориса Тютнджиева[/caption]

Най-обикновен разговор за семейството и децата по принцип, прерасна в скандал и то по вина на моделката. Александър Сано сподели, че се притеснява да увеличи семейството си с още деца, макар че самият той мечтае за още наследници. Проблемът с пренаселването на планетата и последствията от това обаче го притесняват и той не скри, че заради това се въздържа и смята да се задоволи само с малката Ава и Иво - синът на половинката му от Иво Карамански. Бориса обаче както обикновено реши да покаже, че е много компетентна и заяви на Александър Сано, че е много тъпо да не си прави деца, тъй като мисли за бъдещето.

На всичкото отгоре моделката даде за пример ромите, които не се притесняват от бъдещето и правят деца на поразия. Разсъжденията й буквално извадиха от равновесие иначе спокойния актьор и той се нахвърли върху Тютюнджиева.

"Внимавай какво приказваш!", заплашително заяви звездата от "Под прикритие". И за да бъде унижението за Бориса пълно, Александър Сано заяви, че няма никакъв смисъл да спори с някаква 23-годишна, на която всичко й е до коленете. "Много си назад, момиче", изкоментира Косъма, явно визирайки умствения багаж на Бориса, смеят се форумци.