април 20, 2024

Александър Сано обяви: Ще има сватба с Нели!

https://kliuki.net/kliuki/aleksandar-sano-obyavi-shte-ima-svatba-s-neli/143780 Kliuki.net
Александър Сано обяви: Ще има сватба с Нели!

Александър Сано и Нели Атанасова ще направят сватбата скоро, призна актьорът

Александър Сано обяви, че ще има сватба с Нели Атанасова.

Двойката се чувстват като младоженци, защото бяха разделени в продължение на три месеца. Сериозната стъпка да си разменят пръстени и да се врекат във вярност предстои.

[caption id="attachment_71467" align="alignright" width="300"]Александър Сано Александър Сано и Нели Атанасова вдигат сватба[/caption]

Още преди време Александър Сано предложил на Нели, но скоро те ще се вземат официално, научи Kliuki.net. След като на звездата от Под прикритие му се наложи да бъде далеч от половинката си, той е повече от сигурен, че тя е неговата единствена жена, писа Блиц след интервю в Жените говорят по ТВ7.

Дъщеря им Ава редовно ги питала кога ще се женят и затова Сано не смятал повече да отлага събитието. Нели се съгласила да стане съпруга на Косъма по Нова година.

От тогава насам тя не била променила решението си, така че сватбата е на път. Кога точно ще се случи и как ще премине тържеството, ще разберем след броени месеци.

Александър Сано коментира огорчен слуховете, че има връзка с колежката си Константина Живова. Той обясни, че това въобще не е вярно, а докато е бил в Къртицата, е мислел само за Нели. Тя му липсвала дори повече от децата.

Нели и Сано се запознават преди 6 години, когато се налага да бъдат водещи. Режисьорът ги посъветвал да се стиковат, като прекарат повече дни заедно, а те се увлекли и се сближили окончателно.

А Нели Атанасова със сигурност ще бъде прекрасна булка до Александър Сано.