юни 19, 2024

Александър Сано жертва на наказателен вот заради Николета?!

https://kliuki.net/kliuki/aleksandar-sano-zhertva-na-nakazatelen-vot-zaradi-nikoleta/143698 Kliuki.net
Александър Сано жертва на наказателен вот заради Николета?!

Александър Сано стана жертва в Къртицата заради Николета, убедени са доста голям брой от зрителите на предаването

Александър Сано е жертва на наказателен вот в Къртицата заради Николета!

Зрителите са убедени, че ако моделката не изтъкваше толкова как непрекъснато праща есемеси за него, то актьорът е нямало да загуби, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_70816" align="alignright" width="300"]Александър Сано Александър Сано жертва на наказателен вот заради Николета Лозанова[/caption]

„Просто хората не харесват такива като нея и Ива Екимова, почва да смятат, че Сано е от същата кръвна група! И гласуват напук!”, умуват в мрежата. Александър Сано – Косъма се размина с победата на крачка от финала.

[caption id="attachment_70817" align="alignleft" width="235"]Александър Сано Александър Сано трябва да обвинява Николета за провала си[/caption]

Той и Георги Стоянов бяха в оспорвана битка и резултатите им постоянно се състезаваха. В началото водеше Сано, но после нещата се обърнаха.

А в студиото гостите агитираха масово за него, но присъствието на Николета Лозанова станало причина за отпадането на Александър Сано. Дали това са просто конспирации или има някаква истина в твърденията, не може да се каже със сигурност.

Факт е, че Николета не е от най-обичаните звезди, а и е пример за псевдо хайлайф, както я определян мнозина. Тя редовно е критикувана и подигравана не само относно поведението й, но и по причини, които засягат нейните ценности.

„На какво държи в живота това момиче, дори семейството й е пълна пародия, защото тя е заета да изтъква скъпия си телефон в ефир и дрешките си?!”, заяждат се с Николета в нета.

А според вас плейметката ли е виновна за провала на Александър Сано?!