май 19, 2024

Александра Банева празнува рожден ден в Лондон (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/aleksandra-baneva-praznuva-rozhden-den-v-london-snimki/146321 Kliuki.net
Александра Банева празнува рожден ден в Лондон (Снимки)

Александра Банева стана на 21, празнува без татко си

Александра Банева отбеляза двадесет и първия си рожден ден в отсъствието на татко си, небезизвестният Евелин Банев – Брендо, който подготвя издаването на първата си книга. Но сега няма да се занимаваме с него, а с красивата му пораснала наследничка, която празнува в домашна обстановка, в компанията на майки си, сестра си и леля си.

[caption id="attachment_91014" align="alignleft" width="300"]Александра Банева Александра Банева[/caption]

Тя живее заедно с тях в Лондон. От запознати разбираме, че дамското обкръжение на младото момиче му е направило приятна изненада, саморъчно приготвени мърфини, върху които греят свещичките, а Лара, малката сестричка на рожденичката, е публикувала мили снимки в социалната мрежа.

Голямата дъщеря на Брендо не си губи времето в английската столица, припомнят от hotarena.net. Доста успешно съчетава обучението си в университета в Уестминстър по разледваща журналистика с изявите си като модел.

С изявите си на модния подиум и естествения си чар и визия, красивото момиче вече предизвиква възторзите на експертите и ценителите на Острова. Но чаровната млада дама не обича да се шуми много около нея. Въпреки че е наследница на богатствата на баща си, тя не парадира и не демонстрира това, споделят нейни дружки.

[caption id="attachment_91015" align="alignright" width="232"]Щерката на Брендо стана на 21 Щерката на Брендо стана на 21[/caption]

За красивото момиче доста дълго не се знаеше нищо, съществуването й беше обвито в мистерия, една дълбоко пазена тайна. Е, миналата година все пак изтече информация за нея, покрай суетнята около абитуриенския й бал. И естествено почнаха спекулациите за подготвяния купон по случай дипломирането на абитуриенката, за сметките й и какво ли не още.

aleks baneva rd1А баща й не иска много, много да се шуми около нея, въпреки че вече е пълнолетна. Явно все още не е забравен ужасът, преживян след отвличането на Лара, малката дъщеря на Брендо. И за да е сигурен за спокойствието и сигурността и на двете си дъщери, той държи те живеят извън България.