юни 08, 2023

Алисия блести с перфектна форма, въпреки хулите по неин адрес (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-blesti-s-perfektna-forma-vapreki-hulite-po-nein-adres-snimki/143297 Kliuki.net
Алисия блести с перфектна форма, въпреки хулите по неин адрес (Снимки)

Алисия зашемети гостите на последното си участие с блестяща визия

Алисия отнесе доста критики в последните дни заради измамата с парчето "Плачи сега", което първоначално представи като нейно. А в последствие се оказа, че всъщност е на колегата й Ангел.

[caption id="attachment_67325" align="alignright" width="221"]Алисия впечатли с визия Алисия впечатли с визия[/caption]

Това вбеси феновете на Алисия, които се нахвърлиха върху нея, че ги е излъгала. Изглежда тези нападки не са се отразили ни най-малко на певицата, която демонстрира блестяща форма на едно от последните си участия. Гостите в популярна столична дискотека останаха очаровани от вида на любимката си. Алисия се появи пред тях в къси панталонки и бяла блуза с надпис "bad" (Лоша).

Изпод късите панталонки на звездата изпъкнаха стройните й, тренирани крака. Явно Алисия не пропуска тренировките във фитнеса, коментираха впечатлените фенове. Любовта й с Ники Михайлов също си казва своето, категорични са потребителите, тъй като изпълнителката определено сияе пред камерите. Както знаете, Алисия и вратарят най-накрая признаха, че се обичат и раздялата им е била фарс, за да бъдат оставени на мира.

На въпросното участие Алисия демонстрира и новата си, по-тъмна прическа, за която зложелателите побързаха да я обвинят, че копира врагинята си Николета. Приказки, които за пореден път бяха подминати с ледено мълчание от Алисия.

[gallery link="file" ids="67326,67327"]