април 27, 2024

Алисия болезнено откровена в интервю: Бях ядосана, но всичко се връща!

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-bolezneno-otkrovena-v-intervyu-byah-yadosana-no-vsichko-se-vrashta/142666 Kliuki.net
Алисия болезнено откровена в интервю: Бях ядосана, но всичко се връща!

Алисия е категорична, че не съжалява за нищо от случилото се в живота й

Алисия рядко си позволява да говори открито за бившия си Валери Божинов и връзката му с Николета Лозанова. Певицата все пак наруши мълчанието си по повод измяната и открито каза как се е чувствала след предателството на бащата на сина й.

[caption id="attachment_62233" align="alignleft" width="300"]Алисия е убедена, че всичко лошо се връща Алисия е убедена, че всичко лошо се връща[/caption]

В откровено интервю за Blife.bg Алисия споделя, че е имало период в живота й, в който е била много ядосана. Звездата обаче не се е оставила на отчаянието, убедена, че всичко се връща. "Ако направиш нещо лошо, то ще ти се върне", категорична е Алисия. И макар да не споменава конкретни имена, феновете на изпълнителката са убедени, че любимката им говори именно за Николета Лозанова, която разби връзката й с Валери. "100% има предвид Николета. Нали Валери й изневери точно с плеймейтката. Която после се оказа от другата страна, след като Божинов й сложи и на нея рога", смеят се форумци.

Освен, че е превъзмогнала яда си, Алисия споделя още, че вече не съжалява за абсолютно нищо, което й се е случило, тъй като е убедена, че е било за добро. Нещо повече, Алисия разкрива, че в момента е много щастлива от нещата, които й се случват и не обръща внимание на негативните слухове по неин адрес.