февруари 06, 2023

Алисия и Ники се подиграха с малкия Хесус от "Предай нататък"

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-i-niki-se-podigraha-s-malkiya-hesus-ot-preday-natatak/145177 Kliuki.net
Алисия и Ники се подиграха с малкия Хесус от "Предай нататък"

Алисия и Ники Михайлов обещаха на малчугана да го изпратят на лагер, това не се случи

Алисия и Ники излъгаха надеждите на сирачето

Алисия и Ники Михайлов излъгаха надеждите на малко момченце без родители! Двете звезди бяха специални гости на изданието на "Предай нататък", като целта на участието им беше да зарадват две дечица - брат и сестра, които нямат родители и са били отгледани от баба си. Историята на Павлина и Хесус, които губят майка си, която умира от рак, успя да разплаче и най-калените зрители.

[caption id="attachment_83558" align="alignright" width="300"]Алисия и Ники заедно с Хесус и Павлина Алисия и Ники заедно с Хесус и Павлина[/caption]

Момченцето, което е родено в Испания, притежава истински талант на нешлифован диамант във футбола. И зрителите, и специалистите, видели начина, по който Хесус борави с топката, са категорични, че детето притежава качества, които могат да го превърнат в истинска звезда.

Алисия и Ники бяха част от изненадата за момченцето и сестра му, които не крият, че са техни големи фенове. В рамките на предаването, звездите, които, както знаете, са двойка и в живота, обещаха на Хесус да уредят изпращането му в лагер за футболни таланти, където да доразвие уменията си.

За съжаление обаче това явно не се е случило. За несправедливостта алармира онлайн потребителка, която в прав текст попита Алисия защо тя и гаджето й си правят евтин пи ар на гърба на децата. И защо момчето не е заминало за лагер, въпреки обещанието на звездите. Нещо повече, след записа на предаването никой дори не си е направил труда да се свърже с Хесус и близките му, възмутена е жената.

"Не ви ли е срам да давате напразни надежди на децата, че и да парадирате с това", не крие огорчението си потребителката.

От kliuki.net не се обвързваме с категоричност дали думите на жената са истина или не. Самата Алисия отказа да коментира какво точно се е случило и защо Хесус не е заминал. Певицата обясни, че събитията около момчето са се стекли по неочакван начин и помоли хора, незапознати с това, да не правят коментари.