април 19, 2024

Алисия и Валери се срещат тайно в дома й?

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-i-valeri-se-sreshtat-tayno-v-doma-y/146224 Kliuki.net
Алисия и Валери се срещат тайно в дома й?

Алисия и Валери са подновили срещите си, виждат се тайно в нейния апартаментАлисия и Валери може да се съберат отново

Алисия и Валери се срещат тайно в дома й! Редове читател на Kliuki.net ни изпрати информация, че певицата и бащата на сина й не само, че са успели да загладят търканията помежду си, ами дори отново са подновили връзката си. Според съседи на изпълнителката, тя и футболистът се виждат доста често в апартамента, който той й остави.

[caption id="attachment_90427" align="alignright" width="300"]Алисия и Валери са подновили връзката си? Алисия и Валери са подновили връзката си?[/caption]

При това без малкият Валерко да е с тях. Според запознати Валери от доста време се опитвал да поднови отношенията си с майката на сина си. И използвал всеки удобен момент, в който трябва да вземе Валерко, да прекара малко време и с Алисия. Която нямала нищо против това внимание и в крайна сметка смекчила сърцето си и започнала отново да се вижда с Божинов.

Алисия и ВалериКойто не криел разочарованието си от втората си жена Николета Лозанова, твърдят негови близки. Затова и се опитвал да убеди Алисия да даде втори шанс на връзката им. Певицата обаче се притеснявала да не се окаже отново прелъстена и изоставена, както се случи вече веднъж с Валери и втори път с Ники Михайлов. Затова звездата на Ара предпочита да не избързва с решението и да поизчака, твърдят нейни приятелки.

Дали Алисия и Валери отново се виждат и дали ще се съберат, ще покаже само времето. Факт е обаче, че от известно време бракът на футболиста с Николета Лозанова не върви изобщо. Първо двамата се изпокараха жестоко на летището в София навръх 14 февруари, при това пред очите на десетки свидетели. След което се чу, че Божинов си е събрал багажа и се е изнесъл.

Малко след това той отново си направи профили в социалните мрежи - нещо, което му беше строго забранено от плеймейтката. Тя самата напоследък пък не спира да пуска техни стари общи снимки в профила си, с обяснения в любов. Явно в опит да го умилостиви. Дали усилията й ще имат успех? Кой знае.