май 22, 2024

Алисия лъсна в плашеща снимка! Хакнаха й телефона!

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-lasna-v-plasheshta-snimka-haknaha-y-telefona/142543 Kliuki.net
Алисия лъсна в плашеща снимка! Хакнаха й телефона!

Алисия лъсна в плашеща снимка – с тъмни кръгове и като болна

Алисия лъсна в плашеща снимка, след като й хакнаха телефона, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_61386" align="alignright" width="300"]Алисия без грим сме я виждали, но тя все се крие зад очила или се снима отдалеч... Алисия без грим сме я виждали, но тя все се крие зад очила или се снима отдалеч...[/caption]

Наш читател изпрати на редакционната ни поща ексклузивното фото, на което Алисия просто въобще не прилича на себе си…

Феновете й ще бъдат много разочаровани, че бляскавата й визия е далеч от истината за самата нея, споделя ни и анонимният изпращач.

[caption id="attachment_61387" align="alignleft" width="168"]Алисия лъсна в плашеща снимка, след като й хакнаха телефона Алисия лъсна в плашеща снимка, след като й хакнаха телефона[/caption]

Той е категоричен, че кадърът е от личния телефон на Алисия, където тя пази доста подобни компромати, но на околните показва само „излъсканите”, за да не ги стресира. Тук Алисия няма и капка грим, черни кръгове под очите й всяват паника, лицето й е на петна, а кожата й е толкова бледа, че е трудно да бъде разпозната.

Не е случайно, че Алисия си призна как се подмладява, явно сама осъзнава, че годините вече си казват думата. Въпреки, че тя съвсем не е на възраст, нощните й участия допълнително съсипват нежните й черти, писа изданието HotArena.net.

Затова се подлага на така наречената вампирска терапия, при която се изтегля кръв от вената, а после пречистените клетки се вкарват с инжекция в засегнатите участъци.

Каквото и да прави обаче, Алисия сигурно има нужда от по-дълга почивка, а в момента няма как да си я позволи. Тя работи ударно заради Валерко, а точно сега е на върха на кариерата си и няма как да постъпи безотговорно и да зареже ангажиментите си.

Вижте и вие колко е плашеща Алисия!