октомври 03, 2023

Алисия наду джуки до пръсване, гони Мария (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-nadu-dzhuki-do-prasvane-goni-mariya-snimka/146368 Kliuki.net
Алисия наду джуки до пръсване, гони Мария (Снимка)

Алисия не може да се спре с корекциите, феновете са в ужас

Алисия продължава упорито да превръща устните си в копие на тези на Мара Отварачката

Алисия отново наду джуки. За пореден път. В последните месеци певицата се появяваше с почти нормални устни в клиповете и по участията си и това даде надежди на феновете й, че любимката им най-накрая се е отказала да се обезобразява. Надеждите им обаче се оказаха напразни. И бяха разбити на пух и прах лично от изпълнителката.

[caption id="attachment_91226" align="alignleft" width="300"]Алисия се оля с джуки Алисия се оля с джуки[/caption]

Която собственоръчно качи кадър в личната си страница във Фейсбук, от който ясно се вижда, че устните й са безобразно уголемени. Повече от всеки друг път. Освен това са и зверски подути, което според специалистите е индикация, че интервенцията по уголемяването им е съвсем прясна.

Алисия опита да се покаже закачлива като се снима как похапва картофки от Макдоналдс, но за нейно съжаление лигавенетой й не беше прието особено добре от феновете. "Много грозна уста", "Харесвам те, но тук изглеждаш просто ужасно", са преобладаващите коментари към снимката на звездата.

Действително, този път Алисия е минала всякакви граници с бухането на хиалурон в джуките си. И ако продължава в същия дух, най-много да заприлича на Мара Отварачкатав устата, притесняват се почитателите й.

"Спри с тези операции, естествена изглеждаш много по-добре", буквално се молят онлайн потребителите.

Очевидно обаче Алисия се харесва много в този си вид, иначе не би се окепазявала така, клатят глави форумци. Да не говорим и че бившият й Ники МИхайлов никога не е криел, че я харесва с по-плътни джуки.

И нищо чудно след като се разделиха изпълнителката да е прекалила с хиалурона, за да му демонстрира какво е изпуснал.