април 20, 2024

Алисия наложи диета на Валери-младши! Нормално ли е?!

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-nalozhi-dieta-na-valeri-mladshi-normalno-li-e/144239 Kliuki.net
Алисия наложи диета на Валери-младши! Нормално ли е?!

Алисия наложи диета на Валери – младши, но доста зрителки не приеха това за нормално

Алисия се оказа доста строга родителка, тя наложи на Валери-младши да спазва диета, защото имал коремче...

[caption id="attachment_77497" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия наложи диета на Валери-младши, нормално ли е?![/caption]

Зрителките, които днес станаха свидетели на интервюто на Алисия в предаването Събуди се, буквално се хванаха за главата.

За тях не е нормално дете на 6 годинки да бъде подлагано на такъв строг режим. Валери Божинов хапвал само риба и пиел вода, призна си самият той в записа, който беше излъчен, чу Kliuki.net.

Алисия избягна да коментира темата, но синът й се разприказва достатъчно, за да хвърли в недоумение всички.

[caption id="attachment_77498" align="alignleft" width="300"]Алисия Алисия и Валери-младши в Събуди се[/caption]

Момченце като него е достатъчно активно, за да бъде ограничавано до такава степен, категорични са майките в мрежата. Алисия пък явно го е обидила, казвайки му, че има корем и затова трябва да вземе мерки.

„Защо го психира отсега?! То е едно малко същество, което трябва само да се радва на детството си, а не да му втълпяват комплекси, защото имало корем!!!”, негодуват потресени потребителки в нета.

Алисия сама възпитава и се грижи за Валери-младши. Божинов също удря рамо, но толкова рядко, че се усеща липсата му на баща. Наследникът им говори за храна, за женитби, бракове и деца...

И за щастие има мечта – да стане футболист като татко си, но него никъде не го спомена, въпреки че имаше въпрос за любими играчи на терена.

Вижте Алисия и Валери-младши във видеото!