юни 21, 2024

Алисия не е просто чалга звезда – тя милее за природата (Дава идея)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-ne-e-prosto-chalga-zvezda-tya-milee-za-prirodata-dava-ideya/143612 Kliuki.net
Алисия не е просто чалга звезда – тя милее за природата (Дава идея)

Алисия не е просто чалга звезда, тя милее за природата и рециклирането на отпадъците

Алисия ще ви шашне, тя не е просто чалга звезда – ето защо си я обичат толкова много феновете!

Певицата беше в Германия на участие и веднага сподели ценна идея, на която се е натъкнала, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_70179" align="alignright" width="298"]Алисия Алисия даде ценен съвет, тя не е просто чалга звезда[/caption]

Отнася се до рециклирането на отпадъци и тя дори предлага това да се внедри като практика в България. Алисия направо е готова за политик или за евродепутат, шегуват се без ирония в мрежата.

При условие, че има толкова добри примери зад граница, от които рядко се възползваме у нас, нейният коментар определено е много на място, обобщават доста от потребителите.

Те самите също имат впечатление, че в другите държави се насърчава връщането на бутилки, а не тяхното хвърляне, както е тук.

[caption id="attachment_70180" align="alignleft" width="231"]Алисия Алисия предизвика множество коментари след предложението си[/caption]

Разбрахме още, че изявата на Алисия е минала успешно и почитателите са възторжени от нея. Със сигурност се надяват да има и следващ път, а Алисия надали ще откаже да отиде и да ги зарадва с хитове.

Изпълнителката тръгна за чужбина, освежена след кратката си ваканция с Ники Михайлов и Валерко. Тримата си изкараха страхотно в палата на играча, а после се веселиха в лунапарк.

После Алисия се върна към реалността и започна отново с ангажиментите си из заведенията.

Вижте какво сподели Алисия!