юни 24, 2024

Алисия низвергната на партито на Ара (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-nizvergnata-na-partito-na-ara-snimki/146217 Kliuki.net
Алисия низвергната на партито на Ара (Снимки)

Алисия изобщо не се появи на фирмения купон на компанията сиАлисия беше сред големите липсващи на купона

Алисия се оказа низвергната на партито на Ара. Може би най-известната певица на компанията не се появи изобщо на купона на телевизията на фирмата - Фен ТВ. Което, естествено, повдигна цял куп въпроси и съмнения защо бившата на Ники Михайлов липсва от събитието.

[caption id="attachment_90397" align="alignright" width="300"]Алисия не се появи на партито на Фен ТВ Алисия не се появи на партито на Фен ТВ[/caption]

Много от феновете се притесниха, че любимката им може би е в обтегнати отношения с фирмата си заради дуета с Константин "Не си ти", който, както знаете, е от конкурентната фирма Пайнер. Предвид слуховете, които се носят, за афера на Алисия с Виктор Касъмов - шефа на Ара, това е доста малко вероятно. Нещо повече, според запознати именно Виктор е уредил любовницата си да запише парчето с Коцето.

Така че няма логика след това да се е изметнал, коментират онлайн потребителите. Така че е напълно възможно самата Алисия да е отказала да се появи на купона. Който се състоя само ден след наградите на Планета, в които изпълнителката взе участие. "Може просто да се е чувствала изморена или да е имала друго участие някъде", защитават любимката си феновете.

А може и да не е искала да се изявява на една сцена заедно с доста по-неизвестните си колеги, шушукат недоброжелатели. Действително, на купона на Фен ТВ единственото по-популярно лице беше това на Ангел, с когото Алисия записа песента "Плачи сега". Останалите бяха доста по-неизвестни и нищо чудно Ася, както е истинското име на звездата, да е счела, че е под достойнството й да бъде на едно място с тях, коментират форумци.

Освен нея се забелязваше и липсата на другата голяма звезда на фирмата - Теодора. За нея се говори, че е в САЩ, където очаква да роди първото си дете далеч от родните медии.

Ангел partifen1 partifen2