април 20, 2024

Алисия призна: Да, с Ники Михайлов съм

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-prizna-da-s-niki-mihaylov-sam/142059 Kliuki.net
Алисия призна: Да, с Ники Михайлов съм

Изповедта на Алисия, че има мъж до себе си, идва с признанието на самия Ники Михайлов

[caption id="attachment_58004" align="alignleft" width="300"]Алисия Алисия проговори за любовните си връзки навръх Коледа[/caption]

Алисия проговори за любовните си връзки навръх Коледа. Изпълнителката най-сетне призна, че с Ники Михайлов отново са заедно, макар да не го съобщи директно. „Да, имам мъж до себе си, имам връзка“, сподели певицата в интервю.

Тя добави, че не иска да разкрива името му, тъй като прекалено се спекулира с връзката й. Така Алисия даде да се разбере, че говори имено за Ники Михайлов, тъй като името й не е свързвано с никой друг през последните месеци.

Нещо повече – на въпроса на „Блясък“ има ли истина в слуховете, че отново се е събрала с Ники, Алисия отговори доста уклончиво, писа HotArena.net.

Тя не отрече новината, а смени темата, като опроверга слуховете за връзката й с Мистър Менхънт, за бременността й и за това, че Валери не иска да вижда сина си. Но за Ники Михайлов не обели и дума. Не отрече.

След интервюто й феновете са вече убедени, че Алисия и Ники са заедно. Изповедта й, че има мъж до себе си, идва с признанието на самия Ники Михайлов, който също не скри пред медиите, че си има приятелка.

И той като Алисия обаче не пожела да разкрие името й, за да „не се спекулира с връзката му“. Доста познати думи, нали?