април 30, 2024

Алисия призна: Простила съм, но не съм забравила

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-prizna-prostila-sam-no-ne-sam-zabravila/142840 Kliuki.net
Алисия призна: Простила съм, но не съм забравила

Алисия за пръв път намеква публично за изневярата на Ники Михайлов с Николета

Алисия рядко говори за личния си живот. Певицата упорито пази в тайна кой е мъжа до нея както и защо между нея и Ники Михайлов се появи разрив преди няколко месеца. В пожеланието й за вчерашния ден обаче, когато църквата отбелязва Сирни Заговезни - денят, в който се иска прошка, феновете забелязаха намек за собствените й чувства и преживявания.

[caption id="attachment_63554" align="alignright" width="192"]Алисия намекна за случващото се между нея и Ники Михайлов Алисия намекна за случващото се между нея и Ники Михайлов[/caption]

"Да простиш не означава да забравиш", написа Алисия в личната си страница във Фейсбук. И макар да изглеждаше сякаш думите й са в контекста на празника, почитателите й заподозряха в тях друг, по-дълбок смисъл. "Със сигурност има предвид Ники и изневярата му с Николета", категорични са почитателите на звездата. И допълват, че е ясно, че Алисия му е простила, след като отново са заедно. Но му напомня и че не е забравила за предателството му, разсъждават форумци.

Припомняме ви, че Алисия и Ники Михайлов се разделиха за кратко след като се появиха слухове, че вратарят е кръшнал на певицата не с коя да е, а с бившата си Николета Лозанова. Близки до Алисия дори издадоха, че плеймейтката й е изпратила своя снимка от ваната на Ники Михайлов, за да злорадства. Изглежда въпреки тези изпитания, Алисия все пак е решила да прости на Ники и да се събере отново с него. "Без да забравя обаче какво й е причинил", коментират форумци.