декември 09, 2023

Алисия провокира фен - той я нацелува и я дари със сърце!

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-provokira-fen-toy-ya-naceluva-i-ya-dari-sas-sarce/142512 Kliuki.net
Алисия провокира фен - той я нацелува и я дари със сърце!

Алисия провокира фен – той не издържа и я нацелува, подари й въображаемо сърце

[caption id="attachment_61183" align="alignright" width="300"]Алисия провокира фен - той я нацелува и дари със сърце Алисия провокира фен - той я нацелува и дари със сърце[/caption]

Алисия така провокира феновете си, че те просто не издържат, видя Kliuki.net!

Фолк звездата предизвика фурор на последното си участие. Тя замая главите на всички с визията си, която търпи критики, но явно обожателите й могат да си затворят очите за това.

[caption id="attachment_61185" align="alignleft" width="300"]Алисия може да се похвали с доста напористи обожатели Алисия може да се похвали с доста напористи обожатели[/caption]

В разгара на вечерта, Алисия стана обект на особено мъжко внимание. Тя беше нацелувана и дарена със сърце, както красноречиво разказват и снимките от изявата й.

„Той се наведе към ухото й и си позволи да сложи нежно устни в косата й, добре, че Ники го нямаше – щеше да го изгледа доста строго…”, коментират очевидци на горещата случка.

Алисия открай време е много обичана, да не кажем най-обичаната певица в този жанр. Напоследък я обсипват с подаръци, радват я с комплименти, въобще тя е една напълно щастлива млада дама. Като се има предвид, че кариерата й върви нагоре, а любимият й Ники Михайлов я носи на ръце, то тя няма за какво да се притеснява.

Лошото минало е зад гърба й, а Валери Божинов може само да си въобразява, че е съсипал живота й. Алисия в момента е на върха, а и няма намерение да пада от него, което й дава страхотно самочувствие за пред публиката. Неслучайно около нея й симпатизират, а и я изненадват с подобни жестове.

Вижте сами как фен остана толкова провокиран, че нацелува Алисия!