декември 08, 2023

Алисия разбра: Николета се къса от ревност заради Ники!

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-razbra-nikoleta-se-kasa-ot-revnost-zaradi-niki/143946 Kliuki.net
 Алисия разбра: Николета се къса от ревност заради Ники!

Алисия вече разбра, че всъщност Николета я ревнува заради Ники Михайлов

Алисия вече трябва сериозно да помисли какво ще прави, съветват я нейни фенове, научи Kliuki.net.

Причината Николета да се държи все така озверяло спрямо нея, се крие в... Ники Михайлов.

[caption id="attachment_72985" align="alignright" width="228"]Алисия Алисия вече разбра, че Николета ревнува заради Ники Михайлов[/caption]

Знаете, че слуховете за техните интимни отношения, съвсем не са просто случайност. Николета още си пада по Ники и при всяка възможност търчи при него. Че тръпката е жива между тях, потвърди преди време и Венета Райкова.

Тя призна как плейметката веднага започнала да я разпитва за Ники, когато се разчу, че водещата е засякла Алисия и него в ресторант. После разбрахме за тайните срещи между Ники и Николета.

В крайна сметка силиконката отдавна няма сериозен повод да се дъвчи с Алисия. Певицата не й създава провокации, би било нормално тя също да спре, освен ако нещо не я яде отвътре, коментират запознати. И това е факт.

Николета умишлено кани в предаването си гости, които да обсъждат Алисия, разбира се в кофти светлина. Тя очевидно цели да я подразни всячески и да я изкара извън нерви.

„Няма как в прав текст да й каже пред всички, че се е намърдала пак в леглото на Ники, нарочно я наранява подмолно, за да се изтъкне, че е най-желаната”, гласи мнението на потребители, които са навътре с историята.

Последният колаж на почитатели на Алисия, е право в целта. Николета се къса от ревност заради Ники и ето защо допуска злобни изказвания за нея в ефир – щастието на Алисия я побърква.