март 03, 2024

Алисия с аборт от любовник докато е била с Ники?

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-s-abort-ot-lyubovnik-dokato-e-bila-s-niki/146183 Kliuki.net
Алисия с аборт от любовник докато е била с Ники?

Алисия е махнала бебе, затова са се разделили с Ники Михайлов

Алисия отново шокира почитателите си. Тайно е направила аборт миналата година, тъй като е била бременна... От любовник! И то по времето когато все още е с Ники Михайлов. Явно и певицата е кръшкала на неверния мъж до себе си, въпреки че изглеждаше влюбена и вярна. Но на кого Алисия е топлила чаршафите още по време на връзката й с футболиста?

И толкова емоции и страст ли е вложила? От кого е забраменяла? Злите езици говорят, че това е шефът на Ара Мюзик Виктор Касъмов, който е известен със слабостта си към привлекателните певици. А и от доста време Алисия му е любимка и е спрягана за негова фаворитка, коментират запознати.

[caption id="attachment_90199" align="alignright" width="300"]Алисия също е кръшкала на Ники Михайлов Алисия също е кръшкала на Ники Михайлов[/caption]

И тази неочаквана бременност е причината за раздялата, а не самата изневяра. Известно е, че Алисия и Ники са имали отворена връзка, че през леглото на вратаря са минали и минават много жени, но явно не е могъл да опази собствената си „врата”.

Първоначалната информация беше, че в началото на бременността Ники е смятал, че той е бащата на бъдещото бебе. Стигнали са до решението за аборт, защото е станало неочаквано, а и двамата не са били готови в този момент да станат родители, научиха от hotarena.net.

alisiq viktorКак и кога футболистът е разбрал, че друг е бащата можем само да предполагаме. Но факт е, че не е могъл да преглътне шокиращата новина. Последвалите скандали, караници стават част от връзката им. А непрекъсните кръшкания на Ники са били и продължават да са постоянен обект на нездрав интерес.

То не бяха бивши любовници, при които се връщаше, после две жени, които ги разделяха. И как е убивал скуката ту с брюнетка, ту с блондинка. Но вече е ясно, че не това е преляло чашата.

Поне засега приказката „Алисия и Ники” приключи, за радост на зложелателите и за нещастие на феновете им.