април 20, 2024

Алисия с моден гаф, едва не остана без рокля

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-s-moden-gaf-edva-ne-ostana-bez-roklya/142986 Kliuki.net
Алисия с моден гаф, едва не остана без рокля

Алисия с моден гаф, за малко да се изложи пред стотици

Фолк певицата Алисия лъсна с нов моден гаф на последното си участие. Изпълнителката на „Добре дошла“ се появи на концерт по дънкова рокля, но едва не остана без нея, докато се вихреше на сцената.

Роклята на волани, дело на известна модна марка, стоеше почти като излята на фолк звездата, но за малко да й причини сериозни неудобства. Гостите и фотографите в един момент забелязаха как горната част на тоалета се свлича застрашително надолу, а певицата рискуваше да остане по бельо пред погледите на публиката.

[caption id="attachment_64711" align="aligncenter" width="300"]Алисия едва не остана без рокля на участие Алисия с моден гаф, едва не остана без рокля на участие[/caption]

Това не е първия път на Алисия с моден гаф на участие, но певицата изглеждала видимо притеснена и почти не се отпуснала по време на купона. Свидетели разказват, че фолк звездата нервно е придърпвала роклята си нагоре, за да не стане за резил пред подпийналите купонджии в клуба.

[caption id="attachment_64710" align="aligncenter" width="300"]Формите на певицата едва успяха да задържат тоалета на място Формите на певицата едва успяха да задържат тоалета на място[/caption]

Прави впечатление, че в последно време Алисия доста поотслабна. И дори силиконите й не са в състояние да задържат роклята й на място.

[caption id="attachment_64712" align="aligncenter" width="250"]Самата изпълнителка беше доста притеснена Самата изпълнителка беше доста притеснена[/caption]

Паметливи припомнят, че това далеч не е първия път, в който засичат Алисия с моден гаф. Певицата и преди е имала подобни неудобни моменти. В повечето случаи обаче търпи критики за модните си решения, а не за твърде провокативни тоалети.