юни 24, 2024

Алисия с нов татус на крака! Взе да прекалява?!

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-s-nov-tatus-na-kraka-vze-da-prekalyava/143527 Kliuki.net
Алисия с нов татус на крака! Взе да прекалява?!

Алисия се похвали с нов татус на крака, но не всички останаха доволни от гледката

Алисия е с нов татус на крака, видя Kliuki.net.

Певицата сама се похвали с придобивката си, която обаче не остави доволни всички. Феновете на Алисия коментират, че тя вече има няколко рисунки по тялото си, което им се вижда прекалено.

[caption id="attachment_69402" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия с нов татус на крака[/caption]

Дали Алисия е на път да залитне и да се превърне в метал версията си..., никой не може да каже, но ние вярваме, че тя няма да позволи да се стигне чак дотам.

Алисия е избрала да изпише тайнственото послание върху бедрото си, което пък не се стори особено красиво на околните. Като цяло ефектът е постигнат – тя предизвика редица коментари в мрежата, но те в никакъв случай не са само положителни.

Алисия трябва да ги преглътне, ако иска да чуе откровеното мнение на своите почитатели.

„Тя нали има една вертикална, сега и хоризонтална, стана като кръстословица!”, шегуват се по адрес на новия татус на Алисия. „Сигурно цели да задържи по-дълго вниманието на Ники около бедрата си!”, кискат се още те.

Вероятно Ники Михайлов вече е дал благословията си за тази татуировка, иначе надали Алисия щеше да се реши на смелата стъпка. Засега остава мистерия какъв точно е надписът, но скоро и това ще бъде разгадано.

Вижте сами новия татус на Алисия!